Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tumis Pare Udang
roerbak van sopropo met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 middelgrote pare/sopropo
1 eetl zout
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos
200 gr garnalen, gepeld
100 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1/2 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pare doormidden en verwijder de zaden. Snijd het dan in dunne plakjes en bestrooi het met het zout. Pers het vocht uit de pare en spoel het goed af. Snijd de ingrediënten voor de bumbu in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de pare, het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook totdat het gaar is geworden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578493