Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis pepaya muda kekil - gebakken en gestoofde papaya
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tumis pepaya muda kekil
gebakken en gestoofde papaya

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr papaya
200 gr kikil, gekookt
2 salam blaadjes
1 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel suiker
200 ml kippenbouillon
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode uien
3 teentjes knoflook
2 cm kunyit, geroosterd
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de papaya in dunne reepjes en de kikil in kleine blokjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes stoven totdat alles gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812573