Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tumis pepaya muda kekil - gebakken en gestoofde papaya

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis pepaya muda kekil
gebakken en gestoofde papaya

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr papaya
200 gr kikil, gekookt
2 salam blaadjes
1 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel suiker
200 ml kippenbouillon
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode uien
3 teentjes knoflook
2 cm kunyit, geroosterd
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de papaya in dunne reepjes en de kikil in kleine blokjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes stoven totdat alles gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193958