varkenssaucijsjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
550 gr varkensgehakt
3 eetl. Base Gede (zie recept)
155 ml varkensbloed
1 ei
zout naar smaak
1 theel. witte peper
2 eetl. bloem
1 m varkensdarm, schoongemaakt
olie
keukengaren
Cara membuat:
Bereiding:
Klop het ei los en meng alle ingrediënten goed door elkaar. Vul de darm met het mengsel en bindt dit af om de 10 cm. Stoom de saucijsjes voor 30 minuten. Verhit daarna de olie in een wok/wadjan en bak de wortjes goudbruin.
ingrediënten:
550 gr varkensgehakt
3 eetl. Base Gede (zie recept)
155 ml varkensbloed
1 ei
zout naar smaak
1 theel. witte peper
2 eetl. bloem
1 m varkensdarm, schoongemaakt
olie
keukengaren
Cara membuat:
Bereiding:
Klop het ei los en meng alle ingrediënten goed door elkaar. Vul de darm met het mengsel en bindt dit af om de 10 cm. Stoom de saucijsjes voor 30 minuten. Verhit daarna de olie in een wok/wadjan en bak de wortjes goudbruin.