Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Kangkung Siram Ayam Tomat - kangkung met een frisse saus van kip en tomaat
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kangkung Siram Ayam Tomat
kangkung met een frisse saus van kip en tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kangkung
water
 
Bahan saus ayam tomat:
ingrediënten saus
100 gr kipgehakt
1/2 eetl zout
1 eetl palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
1 limoen (sap)
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 rode lomboks
2 tomaten
1 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kangkung gaar, giet af en laat afkoelen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie voor de saus en bak het gehakt voor 2 minuten. Voeg dan de bumbu toe en bak dit 2 minuten. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en breng aan / tegen de kook. Meng het limoensap erdoor en giet de saus over de kangkung.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 389 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40816159