banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Kangkung Siram Ayam Tomat - kangkung met een frisse saus van kip en tomaat
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kangkung Siram Ayam Tomat
kangkung met een frisse saus van kip en tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kangkung
water
 
Bahan saus ayam tomat:
ingrediënten saus
100 gr kipgehakt
1/2 eetl zout
1 eetl palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
1 limoen (sap)
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 rode lomboks
2 tomaten
1 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kangkung gaar, giet af en laat afkoelen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie voor de saus en bak het gehakt voor 2 minuten. Voeg dan de bumbu toe en bak dit 2 minuten. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en breng aan / tegen de kook. Meng het limoensap erdoor en giet de saus over de kangkung.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 436 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39075415