banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Kangkung Siram Ayam Tomat - kangkung met een frisse saus van kip en tomaat
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kangkung Siram Ayam Tomat
kangkung met een frisse saus van kip en tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kangkung
water
 
Bahan saus ayam tomat:
ingrediënten saus
100 gr kipgehakt
1/2 eetl zout
1 eetl palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
1 limoen (sap)
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 rode lomboks
2 tomaten
1 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kangkung gaar, giet af en laat afkoelen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie voor de saus en bak het gehakt voor 2 minuten. Voeg dan de bumbu toe en bak dit 2 minuten. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en breng aan / tegen de kook. Meng het limoensap erdoor en giet de saus over de kangkung.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 281 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435481