Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Daging Masak Hitam
drooggebakken zwart rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
800 ml water
2 cm laos
3 jeruk purut blaadjes
2 serehstengels
4 eetl kecap manis
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 kluwek
1/2 theel trassi
2 rode lomboks
1 rode rawit
3 kemiri noten
1 theel kerumbarbar
3 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Haal het vlees uit de pan en snijd het in blokjes van 3 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. VErhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos, de sereh, de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en meng. Dan het zout, de peper en de kecap toevoegen en meng. Giet vervolgens de bouillon in kleine hoeveelheden toe en bak het geheel gaar en droog.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578511