banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Daging Masak Hitam - drooggebakken zwart rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Hitam
drooggebakken zwart rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
800 ml water
2 cm laos
3 jeruk purut blaadjes
2 serehstengels
4 eetl kecap manis
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 kluwek
1/2 theel trassi
2 rode lomboks
1 rode rawit
3 kemiri noten
1 theel kerumbarbar
3 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Haal het vlees uit de pan en snijd het in blokjes van 3 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. VErhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos, de sereh, de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en meng. Dan het zout, de peper en de kecap toevoegen en meng. Giet vervolgens de bouillon in kleine hoeveelheden toe en bak het geheel gaar en droog.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559172