Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Tumis Teri Tawar - roerbak van tempe met ansjovis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Teri Tawar
roerbak van tempe met ansjovis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
50 gr teri tawar kering / gedroogde ansjovis
100 gr tempe
4 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
2 cm laos
1 eetl kecap manis
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 groene lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de salam, de laos en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de teri en de tempe toe en bak voor 2 minuten. Dan de kecap, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng alles goed. Bak het geheel verder gaar. Eventueel een beetje water toevoegen

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427097