banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pallu basa - Gestoofd rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pallu basa
Gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten
Benodigdheden:
950 gr rundvlees,
1 serehstengel, gekneusd
150 g kokos
1 eetl. asem
3 eetl. water
5 eetl. olie
3 cm kaneel
1/2 theel, nootmuskaat
5 kruidnagels
1 steranijs
950 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout

Haluskan:
boemboe:
1 eetl. ketumbar
1 theel, jinten
1 theel, zwarte peper
8 sjalotten
6 rode lomboks
14 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf of maal het daarna fijn. Meng de asem met het water.
verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg vervolgens de sereh, de kruidnagels, de steranijs, de kaneel en de nootmuskaat toe en bak dit nog 3 minuten. Dan het vlees, het zout, de kokosmelk en de kokos toe en laat dit 100 minuten zachtjes sudderen. Dan de asem toevoegen en nog 15 minuten laten sudderen totdat de saus dik is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291276