banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Otal godok
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Otal godok

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderhersenen
400 ml water
3 eetl azijn
3 eetl citroensap
2 eetl olie
1 ui
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 rode lombok

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
3 kemirienoten
3 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de azijn door het water en leg daarin de hersenen en laat dit 45 minuten staan.Laat de hersenen uitlekken en snijd het dan in dikke plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de uit in ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de ui met de boemboe goudbruin. Voeg dan de hersenen toe en bak deze op hoog vuur voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk en het citroensap toe en laat dit nog 15 minuten zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38903284