zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Rendang Telur Itik - in kokosmelk gestoofde gekruide eieren
- Pangek daging asem pedas - Gestoofd rundvlees
- Gangan udang - in kokosmelk gestoofde garnalen
- Nong Kai Tod - gebakken drumsticks
- Cilok - Tapioca balletjes in pindasaus
- Nanas Masak Rempah - in gekruide kokosmelk gestoofde ananas
- Udang Taoco - roerbak van garnalen met petai bonen en taoco
- Nasi goreng telor asin - gebakken rijst met gezouten ei en groenten
- Gulai Udang - in kokosmelk gestoofde kruidige garnalen
- Udang Pepes Tergoda - Gestoomde gekruide garnalen
Pa Piong Duku Tedong - Pittig gekruid rundvlees met prei


Pa Piong Duku Tedong
Pittig gekruid rundvlees met prei
Pittig gekruid rundvlees met prei
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1500 gr rundvlees
5 preien
10 rawits
3 limoenen (sap)
zout naar smaak
bambukoker en/of bananenblad
Haluskan:
boemboe:
15 rawits
7 sjalotten
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm laos
3 serehstengels
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de prei fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak het in of een bamboekoker of in bananenblad en rooster het boven een houtskoolvuurtje in 60 minuten gaar.
ingrediënten:
1500 gr rundvlees
5 preien
10 rawits
3 limoenen (sap)
zout naar smaak
bambukoker en/of bananenblad
Haluskan:
boemboe:
15 rawits
7 sjalotten
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm laos
3 serehstengels
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de prei fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak het in of een bamboekoker of in bananenblad en rooster het boven een houtskoolvuurtje in 60 minuten gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.