Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pacah Daging - gegrild rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pacah Daging
gegrild rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
150 ml santen asli (dikke kokosmelk)

Haluskan:
boemboe:
1 eetl ketumbar
1 theel asem
3 cm kunyit
7 sjalotten
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Taburan:
garnering:
sambal totok

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 2 stukken. Rooster de ketumbar droog in een koekepan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de santen en het vlees en laat dit 2 uur intrekken. Rooster vervolgens het vlees boven een houtskoolvuurtje gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade. Snijd het vlees daarna in stukjes en serveer het met de sambal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068951