1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Rendang Ayam
rendang van kip
Bahan-bahan:
ingrediënten;
1 zware kip
3 asam kandis
1 1/2 eetl. gula jawa (palmsuiker)
2 theel, trasi bakar
100 ml water
1000 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 jeruk purut blaadjes
1 klein kunyit blad
4 salam blaadjes
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 rode lomboks,
14 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
1 kaneelstokje (4-5 cm)
5 kardemompeulen
2 theel, ketumbar
3 kruidnagels
1 theel, nootmuskaat
2 theel, witte peper
5 tabia bun
1 mesoyi stokje
3 serehstengels

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Meng de asem kandis met de palmsuiker, de trassi en het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hierdoor de boemboe, de asemkandis mengsel en voeg de salam, de jrut purut en het kunyit blad toe. Laat het geheel eerst 15 minuten zachtjes koken en voeg dan het vlees en het zout toe. Zachtjes laten stoven totdat het vlees gaar is, het vocht verdampt is, de saus ingedikt is en de olie vrijgekomen is.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767797