1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Rendang Ayam
rendang van kip
Bahan-bahan:
ingrediënten;
1 zware kip
3 asam kandis
1 1/2 eetl. gula jawa (palmsuiker)
2 theel, trasi bakar
100 ml water
1000 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 jeruk purut blaadjes
1 klein kunyit blad
4 salam blaadjes
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 rode lomboks,
14 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
1 kaneelstokje (4-5 cm)
5 kardemompeulen
2 theel, ketumbar
3 kruidnagels
1 theel, nootmuskaat
2 theel, witte peper
5 tabia bun
1 mesoyi stokje
3 serehstengels

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Meng de asem kandis met de palmsuiker, de trassi en het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hierdoor de boemboe, de asemkandis mengsel en voeg de salam, de jrut purut en het kunyit blad toe. Laat het geheel eerst 15 minuten zachtjes koken en voeg dan het vlees en het zout toe. Zachtjes laten stoven totdat het vlees gaar is, het vocht verdampt is, de saus ingedikt is en de olie vrijgekomen is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34796640