1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rendang Ayam Kentang
in kokosmelk gestoofde kip met krieltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
250 gr krieltjes
5 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
2 sereh stengels
2 asam kandis
2000 ml kokosmelk
100 gr geraspte kokos
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
7 rode rawits
9 sjalotjes
7 teentjes knoflook
5 kemiri noten
2 cm jahe
3 cm laos
2 m kunyit
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken. Was de krieltjes. Snijd het kunyit blad fijn. Rooster de kokos droog in een koekenpan en wrijf deze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de santen samen met de bumbu, de jeruk purut, het kunyit blad, de sereh en de asam kandis en breng aan de kook. Voeg de kip toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is gehalveerd. Dan de krieltjes toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het geheel gaar is geworden en de saus is ingedikt. Dan de geraspte kokos toevoegen en blijf roeren totdat het vocht is verdampt.
 

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390