1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 26 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rendang Ayam Kentang
in kokosmelk gestoofde kip met krieltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
250 gr krieltjes
5 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
2 sereh stengels
2 asam kandis
2000 ml kokosmelk
100 gr geraspte kokos
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
7 rode rawits
9 sjalotjes
7 teentjes knoflook
5 kemiri noten
2 cm jahe
3 cm laos
2 m kunyit
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken. Was de krieltjes. Snijd het kunyit blad fijn. Rooster de kokos droog in een koekenpan en wrijf deze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de santen samen met de bumbu, de jeruk purut, het kunyit blad, de sereh en de asam kandis en breng aan de kook. Voeg de kip toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is gehalveerd. Dan de krieltjes toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het geheel gaar is geworden en de saus is ingedikt. Dan de geraspte kokos toevoegen en blijf roeren totdat het vocht is verdampt.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35976738