1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rendang Ayam Kentang
in kokosmelk gestoofde kip met krieltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
250 gr krieltjes
5 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
2 sereh stengels
2 asam kandis
2000 ml kokosmelk
100 gr geraspte kokos
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
7 rode rawits
9 sjalotjes
7 teentjes knoflook
5 kemiri noten
2 cm jahe
3 cm laos
2 m kunyit
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken. Was de krieltjes. Snijd het kunyit blad fijn. Rooster de kokos droog in een koekenpan en wrijf deze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de santen samen met de bumbu, de jeruk purut, het kunyit blad, de sereh en de asam kandis en breng aan de kook. Voeg de kip toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is gehalveerd. Dan de krieltjes toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het geheel gaar is geworden en de saus is ingedikt. Dan de geraspte kokos toevoegen en blijf roeren totdat het vocht is verdampt.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255509