Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Kangkung Daging - roerbak van kangkung met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung Daging
roerbak van kangkung met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kangkung
100 gr rundvlees, gekookt
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
1/2 tomaat
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken, het vlees in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Snijd de tomaat fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook samen met de sjalotjes, de lomboks en de tomaat voor 3 minuten. voeg dan het vlees en de kangkung toe en meng goed. Voeg de oestersaus, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Bak het geheel verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 246 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018072