banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Tumis Kangkung Daging - roerbak van kangkung met rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Kangkung Daging
roerbak van kangkung met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kangkung
100 gr rundvlees, gekookt
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
1/2 tomaat
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken, het vlees in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Snijd de tomaat fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook samen met de sjalotjes, de lomboks en de tomaat voor 3 minuten. voeg dan het vlees en de kangkung toe en meng goed. Voeg de oestersaus, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Bak het geheel verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808533