banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Kangkung Daging - roerbak van kangkung met rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Kangkung Daging
roerbak van kangkung met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kangkung
100 gr rundvlees, gekookt
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
1/2 tomaat
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken, het vlees in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Snijd de tomaat fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook samen met de sjalotjes, de lomboks en de tomaat voor 3 minuten. voeg dan het vlees en de kangkung toe en meng goed. Voeg de oestersaus, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Bak het geheel verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40116082