Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis Kangkung Cumi Asin - roerbak van kangkung met gezouten inktvis
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tumis Kangkung Cumi Asin
roerbak van kangkung met gezouten inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
100 gr tauge
100 gr cumi asin / gezouten inktvis
1 lente-ui
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes, de lomboks in schuine repen, de lente-ui in stukjes en de inktvis in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de intkvis toe en meng alles goed. Dan de kangkung en de tauge toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en meng alles goed door elkaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422