Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Kangkung Cumi Asin - roerbak van kangkung met gezouten inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung Cumi Asin
roerbak van kangkung met gezouten inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
100 gr tauge
100 gr cumi asin / gezouten inktvis
1 lente-ui
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes, de lomboks in schuine repen, de lente-ui in stukjes en de inktvis in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de intkvis toe en meng alles goed. Dan de kangkung en de tauge toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en meng alles goed door elkaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 320 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065000