banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 15 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Kangkung Cumi Asin - roerbak van kangkung met gezouten inktvis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Kangkung Cumi Asin
roerbak van kangkung met gezouten inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
100 gr tauge
100 gr cumi asin / gezouten inktvis
1 lente-ui
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes, de lomboks in schuine repen, de lente-ui in stukjes en de inktvis in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de intkvis toe en meng alles goed. Dan de kangkung en de tauge toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en meng alles goed door elkaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40100306