Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Tumis Kangkung Sukabumi - Gestoofde waterspinazie met kleine garnaaltjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung Sukabumi
Gestoofde waterspinazie met kleine garnaaltjes
Bahan-bahan;
ingrediënten;
1 bosje waterspinazie
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
50 gr gedroogde garnalen
6 rawits
3 eetl. olie
1 theel, trasi bakar
2 theel, tauco
1 theel, witte peper (afgestreken)
zout naar smaak
50 ml. water
kom water

Cara membuat:
Bereiding:
Week de garnalen in het water voor 20 minuten. Wrijf of maal de knoflook en de sjalotten fijn tot een pasta en halvee de rawits. Hak de garnalen fijn. Snijd de waterspinazie in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de garnalen voor 3 minuten. Dan de trassi en de waterspinazie toevoegen en dit alles nog 3 minuten bakken. Vervolgens de peper, het zout, de rawits, de tauco en het water toevoegen en het geheel nog 4 minten zachtjes bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433068