Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Tumis Kangkung Sukabumi - Gestoofde waterspinazie met kleine garnaaltjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung Sukabumi
Gestoofde waterspinazie met kleine garnaaltjes
Bahan-bahan;
ingrediënten;
1 bosje waterspinazie
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
50 gr gedroogde garnalen
6 rawits
3 eetl. olie
1 theel, trasi bakar
2 theel, tauco
1 theel, witte peper (afgestreken)
zout naar smaak
50 ml. water
kom water

Cara membuat:
Bereiding:
Week de garnalen in het water voor 20 minuten. Wrijf of maal de knoflook en de sjalotten fijn tot een pasta en halvee de rawits. Hak de garnalen fijn. Snijd de waterspinazie in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de garnalen voor 3 minuten. Dan de trassi en de waterspinazie toevoegen en dit alles nog 3 minuten bakken. Vervolgens de peper, het zout, de rawits, de tauco en het water toevoegen en het geheel nog 4 minten zachtjes bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 345 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925586