banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Daging Goreng Sambal Kemiri - gebakken rundvlees met sambal
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Goreng Sambal Kemiri
gebakken rundvlees met sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees (schenkel)
2 cm jahe
2 salam blaadjes
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1000 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
1 theel ketumbar
 
Bahan Sambal:
ingrediënten sambal:
7 rode lomboks
6 rode rawits
4 kemiri noten
1 theel trassi
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees en de jahe toe en kook dit zacht. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in stukken en laat 600ml bouillon achter. Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Voeg dit met het vlees, het zout en de peper toe aan de bouillon en kook het vlees verder zachtjes gaar. Schep het vlees uit de pan. 
Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees bruin en serveer het met de sambal.
 
bereiding sambal:
Snijd de ingrediënten fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de ingrediënten voor 4 minuten. Schep het zout en de plamsuiker erdoor en wrijf het geheel fijn tot een gladde massa.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40298533