banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 17 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging gulung daun jeruk
gekleurde runder sate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
150 ml santen asli
1 theel citroensap
7 jeruk purut blaadjes
15 sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 rode lombok
1 theel ketumbar
1 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Ontnerf de jeruk purut en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de santen, het vlees, het citroensap en de jeruk purut blaadjes en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rol een lapje vlees op en snijd deze aan twee stukken en rijd dit aan de stokjes. Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36338004