Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging gulung daun jeruk - gekleurde runder sate

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging gulung daun jeruk
gekleurde runder sate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
150 ml santen asli
1 theel citroensap
7 jeruk purut blaadjes
15 sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 rode lombok
1 theel ketumbar
1 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Ontnerf de jeruk purut en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de santen, het vlees, het citroensap en de jeruk purut blaadjes en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rol een lapje vlees op en snijd deze aan twee stukken en rijd dit aan de stokjes. Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 226 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065324