banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging gulung daun jeruk - gekleurde runder sate
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging gulung daun jeruk
gekleurde runder sate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
150 ml santen asli
1 theel citroensap
7 jeruk purut blaadjes
15 sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 rode lombok
1 theel ketumbar
1 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Ontnerf de jeruk purut en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de santen, het vlees, het citroensap en de jeruk purut blaadjes en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rol een lapje vlees op en snijd deze aan twee stukken en rijd dit aan de stokjes. Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442876