1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging gulung daun jeruk
gekleurde runder sate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
150 ml santen asli
1 theel citroensap
7 jeruk purut blaadjes
15 sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 rode lombok
1 theel ketumbar
1 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Ontnerf de jeruk purut en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de santen, het vlees, het citroensap en de jeruk purut blaadjes en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rol een lapje vlees op en snijd deze aan twee stukken en rijd dit aan de stokjes. Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538