banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Daging Harum Jeruk - rundvlees met een fris citrus aroma
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Harum Jeruk
rundvlees met een fris citrus aroma

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
5 sjalotjes
5 groene lomboks
8 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
200 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes, de lomboks in schuin gesneden ringen en de sjalotjes fijn. Hak de jeruk purut fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de peper toe en meng alles goed. Voeg het water toe en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38220358