banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Daging Harum Jeruk - rundvlees met een fris citrus aroma
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Harum Jeruk
rundvlees met een fris citrus aroma

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
5 sjalotjes
5 groene lomboks
8 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
200 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes, de lomboks in schuin gesneden ringen en de sjalotjes fijn. Hak de jeruk purut fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de peper toe en meng alles goed. Voeg het water toe en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557798