logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Harum Jeruk
rundvlees met een fris citrus aroma

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
5 sjalotjes
5 groene lomboks
8 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
200 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes, de lomboks in schuin gesneden ringen en de sjalotjes fijn. Hak de jeruk purut fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de peper toe en meng alles goed. Voeg het water toe en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 43 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175893