banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kailan Ayam Tomat - roerbak van kailan met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kailan Ayam Tomat
roerbak van kailan met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr baby kailan (Chinese broccoli)
75 gr kipgehakt
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 rode lombok
1 1/2 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes en de lombok in schuine ringen. Verhit in een pan de olie en fruti de sjalot, de knoflook, de jahe en de lombok voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul.
Dan de kailan toevoegen en meng goed. Vervolgens de saus tomat, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en meng alles goed. Kook het geheel verder zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689485