banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kailan Ayam Tomat - roerbak van kailan met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kailan Ayam Tomat
roerbak van kailan met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr baby kailan (Chinese broccoli)
75 gr kipgehakt
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 rode lombok
1 1/2 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes en de lombok in schuine ringen. Verhit in een pan de olie en fruti de sjalot, de knoflook, de jahe en de lombok voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul.
Dan de kailan toevoegen en meng goed. Vervolgens de saus tomat, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en meng alles goed. Kook het geheel verder zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960721