banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Kacang panjang tumis tahu - kouseband met gebakken tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kacang panjang tumis tahu
kouseband met gebakken tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kouseband
1 blok tahu
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
2 theel vissaus
1 theel kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
200 ml water
2 bieslook
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en de tahu in blokjes. Hak de knoflook en de rawits fijn en snijd de bieslook in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de rawits voor 2 minuten. Voeg dan de tahu en de kouseband toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de vissaus, de kecap, het zout en de peper toevoegen en goed mengen. Vervolgens het water toevoegen en kook als gaar. Schep de bieslook erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442667