Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kacang panjang tumis tahu - kouseband met gebakken tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kacang panjang tumis tahu
kouseband met gebakken tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kouseband
1 blok tahu
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
2 theel vissaus
1 theel kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
200 ml water
2 bieslook
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en de tahu in blokjes. Hak de knoflook en de rawits fijn en snijd de bieslook in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de rawits voor 2 minuten. Voeg dan de tahu en de kouseband toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de vissaus, de kecap, het zout en de peper toevoegen en goed mengen. Vervolgens het water toevoegen en kook als gaar. Schep de bieslook erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 381 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805327