Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Semur Hati Ayam Rasa Pedas - pittige smoor van kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Hati Ayam Rasa Pedas
pittige smoor van kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten;
700 gr kippenlevertjes (12/13 stuks)
1/2 theel citroensap
3 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3/4 theel nootmuskaat
2 cm jahe
2 cm laos
5 kruidnagels
2 sereh/citroengras
400 ml water

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de lever met het citroensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en maal de kruidnagels fijn.
Marineer de lever met de bumbu, de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Verhit een pan en voeg daar de lever met de marinade, de jahe, de laos, de kruidnagels en de sereh toe en meng alles goed. Vervolgens langzaam het water toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 342 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018962