banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Semur Hati Ayam Rasa Pedas - pittige smoor van kippenlevertjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Hati Ayam Rasa Pedas
pittige smoor van kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten;
700 gr kippenlevertjes (12/13 stuks)
1/2 theel citroensap
3 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3/4 theel nootmuskaat
2 cm jahe
2 cm laos
5 kruidnagels
2 sereh/citroengras
400 ml water

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de lever met het citroensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en maal de kruidnagels fijn.
Marineer de lever met de bumbu, de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Verhit een pan en voeg daar de lever met de marinade, de jahe, de laos, de kruidnagels en de sereh toe en meng alles goed. Vervolgens langzaam het water toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38853235