Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Semur Hati Ayam Rasa Pedas - pittige smoor van kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Hati Ayam Rasa Pedas
pittige smoor van kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten;
700 gr kippenlevertjes (12/13 stuks)
1/2 theel citroensap
3 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3/4 theel nootmuskaat
2 cm jahe
2 cm laos
5 kruidnagels
2 sereh/citroengras
400 ml water

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de lever met het citroensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en maal de kruidnagels fijn.
Marineer de lever met de bumbu, de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Verhit een pan en voeg daar de lever met de marinade, de jahe, de laos, de kruidnagels en de sereh toe en meng alles goed. Vervolgens langzaam het water toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42084082