Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Semur Hati Ayam Rasa Pedas - pittige smoor van kippenlevertjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Semur Hati Ayam Rasa Pedas
pittige smoor van kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten;
700 gr kippenlevertjes (12/13 stuks)
1/2 theel citroensap
3 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3/4 theel nootmuskaat
2 cm jahe
2 cm laos
5 kruidnagels
2 sereh/citroengras
400 ml water

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de lever met het citroensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en maal de kruidnagels fijn.
Marineer de lever met de bumbu, de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Verhit een pan en voeg daar de lever met de marinade, de jahe, de laos, de kruidnagels en de sereh toe en meng alles goed. Vervolgens langzaam het water toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 232 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912178