1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Hati Ampela Lilit Usus
gesmoorde kipdelen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenlevers
8 kippenmaagjes
300 gr kippendarmen
2 theel limoensap
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
4 eetl kecap manis

Bumbu Semur:
ingrediënten saus:
750 ml water
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 tomaat
5 kruidnagels
3 cm kaneel
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
3 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de levertjes, de maagjes en de darmen met het citroensap voor tenminste 30 minuten. Voeg dan het zout, de peper, de nootmuskaat en de kecap toe en meng alles goed en laat dit 30 minuten intrekken. Omwikkel dan de levertjes, de maagjes met de darmen en zet apart.
Snijd de sjalotjes en de knoflook grof en snijd de tomaat in kleine partjes.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de knoflook, de jahe, de tomaat, de kruidnagels, de kaneel, het zout, de peper, de nootmuskaat en de kecap en breng aan de kook. Voeg dan de kippakketjes toe en kook het geheel zachtjes gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36077809