1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Hati Ampela Lilit Usus
gesmoorde kipdelen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenlevers
8 kippenmaagjes
300 gr kippendarmen
2 theel limoensap
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
4 eetl kecap manis

Bumbu Semur:
ingrediënten saus:
750 ml water
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 tomaat
5 kruidnagels
3 cm kaneel
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
3 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de levertjes, de maagjes en de darmen met het citroensap voor tenminste 30 minuten. Voeg dan het zout, de peper, de nootmuskaat en de kecap toe en meng alles goed en laat dit 30 minuten intrekken. Omwikkel dan de levertjes, de maagjes met de darmen en zet apart.
Snijd de sjalotjes en de knoflook grof en snijd de tomaat in kleine partjes.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de knoflook, de jahe, de tomaat, de kruidnagels, de kaneel, het zout, de peper, de nootmuskaat en de kecap en breng aan de kook. Voeg dan de kippakketjes toe en kook het geheel zachtjes gaar.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566