Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Semur Hati Ampela Lilit Usus - gesmoorde kipdelen in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Hati Ampela Lilit Usus
gesmoorde kipdelen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenlevers
8 kippenmaagjes
300 gr kippendarmen
2 theel limoensap
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
4 eetl kecap manis

Bumbu Semur:
ingrediënten saus:
750 ml water
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 tomaat
5 kruidnagels
3 cm kaneel
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
3 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de levertjes, de maagjes en de darmen met het citroensap voor tenminste 30 minuten. Voeg dan het zout, de peper, de nootmuskaat en de kecap toe en meng alles goed en laat dit 30 minuten intrekken. Omwikkel dan de levertjes, de maagjes met de darmen en zet apart.
Snijd de sjalotjes en de knoflook grof en snijd de tomaat in kleine partjes.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de knoflook, de jahe, de tomaat, de kruidnagels, de kaneel, het zout, de peper, de nootmuskaat en de kecap en breng aan de kook. Voeg dan de kippakketjes toe en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036666