Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Semur Hati Ampela Lilit Usus - gesmoorde kipdelen in kruidige saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Semur Hati Ampela Lilit Usus
gesmoorde kipdelen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenlevers
8 kippenmaagjes
300 gr kippendarmen
2 theel limoensap
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
4 eetl kecap manis

Bumbu Semur:
ingrediënten saus:
750 ml water
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 tomaat
5 kruidnagels
3 cm kaneel
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
3 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de levertjes, de maagjes en de darmen met het citroensap voor tenminste 30 minuten. Voeg dan het zout, de peper, de nootmuskaat en de kecap toe en meng alles goed en laat dit 30 minuten intrekken. Omwikkel dan de levertjes, de maagjes met de darmen en zet apart.
Snijd de sjalotjes en de knoflook grof en snijd de tomaat in kleine partjes.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de knoflook, de jahe, de tomaat, de kruidnagels, de kaneel, het zout, de peper, de nootmuskaat en de kecap en breng aan de kook. Voeg dan de kippakketjes toe en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914101