zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Frikadel Bloemkool - bloemkool koekjes
- Musawaroh - gestoofde kippenlevertjes en maagjes
- Tod Man Pla - Thaise viskoekjes
- Aeb Goong Fawy - geroosterde garnalen
- Biefstuksalade 3
- Nasi Gurih Ayam Jamur - rijst met kip en paddenstoelen
- Khiaw Waan Nuea - groene sambal met rundvlees
- Mee Grob - Thaise mihoen goreng
- Gung Pad Pong Karee - kerrie eieren met garnalen
- kari Telor
Gele curry pasta


Gele curry pasta
ingrediënten:
1/2 serehstengel
2 gele pepers anders rood/groen
2 sjalotten
4 cm laos
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel mosterd zaadjes
1/4 theel nootmuskaat
3 eetl vissaus
2 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl palmsuiker
2 jerut purut / kaffir lime blaadjes
1 eetl limoensap
125 ml kokosmelk
bereiding;
wrijf of maal alle ingrediënten fijn tot een pasta. Afgesloten 2 weken houdbaar.
ingrediënten:
1/2 serehstengel
2 gele pepers anders rood/groen
2 sjalotten
4 cm laos
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel mosterd zaadjes
1/4 theel nootmuskaat
3 eetl vissaus
2 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl palmsuiker
2 jerut purut / kaffir lime blaadjes
1 eetl limoensap
125 ml kokosmelk
bereiding;
wrijf of maal alle ingrediënten fijn tot een pasta. Afgesloten 2 weken houdbaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.