Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gele curry pasta

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gele curry pasta
 
ingrediënten:
1/2 serehstengel
2 gele pepers anders rood/groen
2 sjalotten
4 cm laos
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel mosterd zaadjes
1/4 theel nootmuskaat
3 eetl vissaus
2 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl palmsuiker
2 jerut purut / kaffir lime blaadjes
1 eetl limoensap
125 ml kokosmelk
 
bereiding;
wrijf of maal alle ingrediënten fijn tot een pasta. Afgesloten 2 weken houdbaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022733