Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gele curry pasta

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gele curry pasta
 
ingrediënten:
1/2 serehstengel
2 gele pepers anders rood/groen
2 sjalotten
4 cm laos
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel mosterd zaadjes
1/4 theel nootmuskaat
3 eetl vissaus
2 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl palmsuiker
2 jerut purut / kaffir lime blaadjes
1 eetl limoensap
125 ml kokosmelk
 
bereiding;
wrijf of maal alle ingrediënten fijn tot een pasta. Afgesloten 2 weken houdbaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264810