Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kacang Panjang Tumis Jamur - roerbak van kousenband met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kacang Panjang Tumis Jamur
roerbak van kousenband met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kousenband
100 gr oesterzwammen
1 sjalot
4 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukjes en de oesterzwammen in reepjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de oesterzwammen en de kouseband toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen een kook het geheel verder gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024413