banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kacang Panjang Tumis Jamur - roerbak van kousenband met paddenstoelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kacang Panjang Tumis Jamur
roerbak van kousenband met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kousenband
100 gr oesterzwammen
1 sjalot
4 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukjes en de oesterzwammen in reepjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de oesterzwammen en de kouseband toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen een kook het geheel verder gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985682