banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kacang Panjang Tumis Jamur - roerbak van kousenband met paddenstoelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kacang Panjang Tumis Jamur
roerbak van kousenband met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kousenband
100 gr oesterzwammen
1 sjalot
4 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukjes en de oesterzwammen in reepjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de oesterzwammen en de kouseband toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen een kook het geheel verder gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585276