logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kacang Panjang Tumis Jamur
roerbak van kousenband met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kousenband
100 gr oesterzwammen
1 sjalot
4 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukjes en de oesterzwammen in reepjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de oesterzwammen en de kouseband toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen een kook het geheel verder gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 105 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176025