banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Sawi Kembang Tahu - gebakken groente met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Sawi Kembang Tahu
gebakken groente met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr caisim / choisam, anders paksoy
1 blok tahu
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel vissaus
1/2 theel peper
1/2 theel zout
200 ml water
50 gr soun, geweekt
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding
Snijd de caisim grof, de tahu in blokjes, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de caisim en de tahu toe en roer alles goed. Dan de vissaus, het zout en de peper toevoegen gevolgd door het water en meng alles goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar wordt. Schep dan de soun erdoor en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 697 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569566