zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Daging Masak Bali - pittig gebakken reepjes rundvlees
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Cakep Siap - Kippenpoten
- Jagung Udang - mais met garnalen
- Kue pisang - bananen cakejes
- Pinggan Jamur Bumbu Rendang - in kokosmelk gebakken gekruide oesterzwammen
- Ayam Garo Rica - Gestoofd en gebakken kip
- Semur jengkol pedas kering - gestoofde Jengkol in pittige saus
- Nasi Goreng Bahari - gebakken rijst met zeevruchten
- Ayam Besengeh
Tumis Sawi Kembang Tahu - gebakken groente met tahu


Tumis Sawi Kembang Tahu
gebakken groente met tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr caisim / choisam, anders paksoy
1 blok tahu
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel vissaus
1/2 theel peper
1/2 theel zout
200 ml water
50 gr soun, geweekt
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding
Snijd de caisim grof, de tahu in blokjes, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de caisim en de tahu toe en roer alles goed. Dan de vissaus, het zout en de peper toevoegen gevolgd door het water en meng alles goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar wordt. Schep dan de soun erdoor en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.