Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Gan Guo Cai Hua - 干锅菜花 - pittige roerbak van bloemkool met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gan Guo Cai Hua - 干锅菜花
pittige roerbak van bloemkool met varkensvlees

Ingrediënten:
325 gr Chinese bloemkool/fioretto bloemkool anders broccolini
1/2 theel zout
water

Ingrediënten roerbak:
75 gr pork belly/speklap
9 teentjes knoflook
4 cm jahe
3 rode lomboks
5 gedroogde lomboks
1 theel lichte sojasaus
1/2 theel zout
1 lente-ui
1-2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de bloemkool in roosjes. verhit in een pan het water met het zout en breng aan de kook. Blancheer de bloemkool voor 30 seconden en laat het daaran uitlekken.
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne ringen en de gedroogde lomboks in stukken. Snijd de lente-ui fijn. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe.
Verhit een pan en voeg dan de olie toe en voeg het vlees toe en bak dit rondom snel bruin. Dan de knoflook, de jahe en de lomboks toevoegen en bak dit voor 1-2 minuten.
Dan de bloemkool en de sojasaus toevoegen en meng goed en bak voor 1 minuut. Vervolgens het zout en de lente-ui toevoegen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42429985