Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Lepet Jagung - verpakte mais cakejes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Lepet Jagung
verpakte mais cakejes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 jonge maiskolven
150 gr kelapa muda (jonge gerapste kokos)
100 gr palm suiker
1/2 theel zout
1/4 theel vanille
klobot (mais baderen)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskorrels van de kolven. Meng deze met de kelapa muda, de palmsuiker, het zout en de vanille. Rol 2 eetl van het mengsel in een kleine maiskolf en verpak dit in klobot. Stoom de pakketjes in 30 minuten gaar en laat deze afkoelen voor het serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912057