Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Pad See Ew - gebakken brede mihoen in kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad See Ew
gebakken brede mihoen in kecap saus

Ingrediënten:
425 gr gedroogde brede mihoen (Chantaboon)
225 gr varkensvlees
7 teentjes knoflook
600 gr broccoli, wortel, champignons
4 eieren
6 eetl olie

ingrediënten saus:
3 eetl oester saus
1 theel kecap manis
2 eetl kecap asin
2 theel palmsuiker
1 theel zwarte peper

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de groenten in plakjes. Week de mihoen in lauw water voor 15 minuten. Klop de eieren op en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar. Verhit in een wok 4 eetl olie en voeg de knoflook en het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan de mihoen toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan de groenten toe en bak dit 5 minuten. Dan de saus toevoegen en dit erdoor heen scheppen. Schuif alles naar een kant van de wok en voeg de olie toe. Dan de eieren toevoegen en dit 1 minuten bakken. Dan alles goed door elkaar emengen en bak dit totdat alles gaar is en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275598