logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pad See Ew
gebakken brede mihoen in kecap saus

Ingrediënten:
425 gr gedroogde brede mihoen (Chantaboon)
225 gr varkensvlees
7 teentjes knoflook
600 gr broccoli, wortel, champignons
4 eieren
6 eetl olie

ingrediënten saus:
3 eetl oester saus
1 theel kecap manis
2 eetl kecap asin
2 theel palmsuiker
1 theel zwarte peper

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de groenten in plakjes. Week de mihoen in lauw water voor 15 minuten. Klop de eieren op en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar. Verhit in een wok 4 eetl olie en voeg de knoflook en het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan de mihoen toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan de groenten toe en bak dit 5 minuten. Dan de saus toevoegen en dit erdoor heen scheppen. Schuif alles naar een kant van de wok en voeg de olie toe. Dan de eieren toevoegen en dit 1 minuten bakken. Dan alles goed door elkaar emengen en bak dit totdat alles gaar is en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 79 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160273