Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pad See Ew - gebakken brede mihoen in kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad See Ew
gebakken brede mihoen in kecap saus

Ingrediënten:
425 gr gedroogde brede mihoen (Chantaboon)
225 gr varkensvlees
7 teentjes knoflook
600 gr broccoli, wortel, champignons
4 eieren
6 eetl olie

ingrediënten saus:
3 eetl oester saus
1 theel kecap manis
2 eetl kecap asin
2 theel palmsuiker
1 theel zwarte peper

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de groenten in plakjes. Week de mihoen in lauw water voor 15 minuten. Klop de eieren op en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar. Verhit in een wok 4 eetl olie en voeg de knoflook en het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan de mihoen toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan de groenten toe en bak dit 5 minuten. Dan de saus toevoegen en dit erdoor heen scheppen. Schuif alles naar een kant van de wok en voeg de olie toe. Dan de eieren toevoegen en dit 1 minuten bakken. Dan alles goed door elkaar emengen en bak dit totdat alles gaar is en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230820