banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Pad See Ew - gebakken brede mihoen in kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pad See Ew
gebakken brede mihoen in kecap saus

Ingrediënten:
425 gr gedroogde brede mihoen (Chantaboon)
225 gr varkensvlees
7 teentjes knoflook
600 gr broccoli, wortel, champignons
4 eieren
6 eetl olie

ingrediënten saus:
3 eetl oester saus
1 theel kecap manis
2 eetl kecap asin
2 theel palmsuiker
1 theel zwarte peper

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de groenten in plakjes. Week de mihoen in lauw water voor 15 minuten. Klop de eieren op en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar. Verhit in een wok 4 eetl olie en voeg de knoflook en het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan de mihoen toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan de groenten toe en bak dit 5 minuten. Dan de saus toevoegen en dit erdoor heen scheppen. Schuif alles naar een kant van de wok en voeg de olie toe. Dan de eieren toevoegen en dit 1 minuten bakken. Dan alles goed door elkaar emengen en bak dit totdat alles gaar is en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39339421