Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Pad Thai - gebakken thaise mie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pad Thai
gebakken thaise mie
Benodigdheden:
250 gr rijstmie
3 eetl olie
5 teentjes knoflook
4 eetl gedroogde garnalen
4 eetl vissaus (Nam Pla)
65 gr suiker
2 eetl asem
1 eetl paprikapoeder
100 gr tofu
1 eetl koolraap in kleine stukjes
1 ei
4 eetl bieslook
70 gr pinda's
75 gr taugé

garnering:
1 limoen

Bereiding:
Snijd de knoflook en de bieslook fijn. Snijd de tahoe/tofu fijn en bak deze krokant in olie. Klop het ei op en wrijf of maal de pinda's fijn. Week de mie voor 30 minuten in water totdat het zacht is. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook samen met de gedroogde garnalen. Dan de mie toevoegen en meebakken. Vervolgens de nampla, de suiker, de asem en de paparikapoeder toevoegen en nog 2 minuten bakken. Vervolgens de tahu, de koolraap en het ei toevoegen en laat het geheel bakken totdat het ei gestold is en al het vocht is verdampt. Dan de pinda's, de tauge en de bieslook er door heen roeren en serveer het geheel met in partjes gesneden limoen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275837