Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
geroerbakte tauge met bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
geroerbakte taugé met bieslook
op de wijze uit Beijng
ingrediënten:
250 gr taugé
2 eieren
4 eetl olie
2 theel zout of naar smaak
50 gr bieslook
optioneel 1/4 theel ve-tsin

bereiding:
snijd de bielsook in stukjes van 3 cm lengte. Klop de eieren op. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en voeg de eieren toe. Wentel de wok/wadjan zodat er een dunne omelet ontstaat en bak deze droog. Snijd de omelet daarna in reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg dan het zout en de tauge toe en roerbak dit voor 2-3 minuten. Voeg dan de bieslook en het ei toe en bak dit nog kort verder. Eventueel dan de ve-tsin toevoegen en serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909732