logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
geroerbakte taugé met bieslook
op de wijze uit Beijng
ingrediënten:
250 gr taugé
2 eieren
4 eetl olie
2 theel zout of naar smaak
50 gr bieslook
optioneel 1/4 theel ve-tsin

bereiding:
snijd de bielsook in stukjes van 3 cm lengte. Klop de eieren op. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en voeg de eieren toe. Wentel de wok/wadjan zodat er een dunne omelet ontstaat en bak deze droog. Snijd de omelet daarna in reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg dan het zout en de tauge toe en roerbak dit voor 2-3 minuten. Voeg dan de bieslook en het ei toe en bak dit nog kort verder. Eventueel dan de ve-tsin toevoegen en serveren.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397927