zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Onde-onde
- Ayam Tururuga - in kokosmelk gestoofde pittige kip uit Noord Sulawesi
- Pepesan Ikan Kembung - pepesan van makreel
- Sayur jamur kuah asam - zure groenten-champignon soep
- Ayam Gagape - gekruide gestoofde kip
- Kare Ayam Rebung - kerrie van kip met bamboe
- Ayam Masak Bawang Merah - gebakken kip met sjalotjes
- Ayam Adas - kip met een lichte anijssmaak
- Ikan Basa Masak Bali - Basa visfilet in een balinse saus
- Moo Brio Wan - varkensvlees in een zoetzure saus
geroerbakte tauge met bieslook


geroerbakte taugé met bieslook
op de wijze uit Beijng
op de wijze uit Beijng
ingrediënten:
250 gr taugé
2 eieren
4 eetl olie
2 theel zout of naar smaak
50 gr bieslook
optioneel 1/4 theel ve-tsin
bereiding:
snijd de bielsook in stukjes van 3 cm lengte. Klop de eieren op. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en voeg de eieren toe. Wentel de wok/wadjan zodat er een dunne omelet ontstaat en bak deze droog. Snijd de omelet daarna in reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg dan het zout en de tauge toe en roerbak dit voor 2-3 minuten. Voeg dan de bieslook en het ei toe en bak dit nog kort verder. Eventueel dan de ve-tsin toevoegen en serveren.
250 gr taugé
2 eieren
4 eetl olie
2 theel zout of naar smaak
50 gr bieslook
optioneel 1/4 theel ve-tsin
bereiding:
snijd de bielsook in stukjes van 3 cm lengte. Klop de eieren op. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en voeg de eieren toe. Wentel de wok/wadjan zodat er een dunne omelet ontstaat en bak deze droog. Snijd de omelet daarna in reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg dan het zout en de tauge toe en roerbak dit voor 2-3 minuten. Voeg dan de bieslook en het ei toe en bak dit nog kort verder. Eventueel dan de ve-tsin toevoegen en serveren.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.