1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gestoomde aubergine met knoflook-sesam olie

ingrediënten:
2 aubergines
 
ingrediënten saus:
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap / soja saus
1 eetl Shaoxing wijn, anders sake
1 eetl mirin, anders honing
 
Garnering:
1 bosuitje
 
Bereiding:
Schil de aubergine en snijd dan de aubergines in 5cm lange repen. Stoom de aubergines voor 10 minuten en zet apart.
Snijd de bosui in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en de sesamolie en bak de knoflook voor 1 minuut. Dan de kecap, de wijn en de mirin toevoegen en roer dit goed door elkaar. 
Leg de aubergines op een schaal en giet de saus erover. Strooi dan de bosui erover en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34638936