Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gestoomde aubergine met knoflook-sesam olie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gestoomde aubergine met knoflook-sesam olie

ingrediënten:
2 aubergines
 
ingrediënten saus:
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap / soja saus
1 eetl Shaoxing wijn, anders sake
1 eetl mirin, anders honing
 
Garnering:
1 bosuitje
 
Bereiding:
Schil de aubergine en snijd dan de aubergines in 5cm lange repen. Stoom de aubergines voor 10 minuten en zet apart.
Snijd de bosui in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en de sesamolie en bak de knoflook voor 1 minuut. Dan de kecap, de wijn en de mirin toevoegen en roer dit goed door elkaar. 
Leg de aubergines op een schaal en giet de saus erover. Strooi dan de bosui erover en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036510