Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Gestoomde aubergine met knoflook-sesam olie

ingrediënten:
2 aubergines
 
ingrediënten saus:
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap / soja saus
1 eetl Shaoxing wijn, anders sake
1 eetl mirin, anders honing
 
Garnering:
1 bosuitje
 
Bereiding:
Schil de aubergine en snijd dan de aubergines in 5cm lange repen. Stoom de aubergines voor 10 minuten en zet apart.
Snijd de bosui in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en de sesamolie en bak de knoflook voor 1 minuut. Dan de kecap, de wijn en de mirin toevoegen en roer dit goed door elkaar. 
Leg de aubergines op een schaal en giet de saus erover. Strooi dan de bosui erover en serveer.
 

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573503