Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gestoomde aubergine met knoflook-sesam olie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gestoomde aubergine met knoflook-sesam olie

ingrediënten:
2 aubergines
 
ingrediënten saus:
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap / soja saus
1 eetl Shaoxing wijn, anders sake
1 eetl mirin, anders honing
 
Garnering:
1 bosuitje
 
Bereiding:
Schil de aubergine en snijd dan de aubergines in 5cm lange repen. Stoom de aubergines voor 10 minuten en zet apart.
Snijd de bosui in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en de sesamolie en bak de knoflook voor 1 minuut. Dan de kecap, de wijn en de mirin toevoegen en roer dit goed door elkaar. 
Leg de aubergines op een schaal en giet de saus erover. Strooi dan de bosui erover en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 273 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914067