banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kolak Goreng - gebakken compôte
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kolak Goreng
gebakken compôte

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr labu kuning / pompoen
300 gr banaan
100 gr nangka / jackfruit
250 gr tarwebloem
50 gr rijstmeel
20 gr maizena
1/2 theel zout
50 gr poedersuiker
1 ei
500 ml kokosmelk
olie
 
Bahan saus:
ingrediënten saus
200 gr palmsuiker
1 pandan blad
1/2 theel zout
100 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de labu, de banaan, de nangka in stukjes en meng dit met de bloem, de rijstmeel, de maizena, het zout, de poedersuiker, het ei en de kokosmelk tot een glad deeg. Verdeel het deeg in 30 porties.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kolak gaar. Serveer hierbij de saus.
 
bereiding saus:
Verhit in een pan de ingrediënten voor de saus en kook dit zachtjes totdat de saus dik begint te worden.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592113