banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kolak Goreng - gebakken compôte
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kolak Goreng
gebakken compôte

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr labu kuning / pompoen
300 gr banaan
100 gr nangka / jackfruit
250 gr tarwebloem
50 gr rijstmeel
20 gr maizena
1/2 theel zout
50 gr poedersuiker
1 ei
500 ml kokosmelk
olie
 
Bahan saus:
ingrediënten saus
200 gr palmsuiker
1 pandan blad
1/2 theel zout
100 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de labu, de banaan, de nangka in stukjes en meng dit met de bloem, de rijstmeel, de maizena, het zout, de poedersuiker, het ei en de kokosmelk tot een glad deeg. Verdeel het deeg in 30 porties.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kolak gaar. Serveer hierbij de saus.
 
bereiding saus:
Verhit in een pan de ingrediënten voor de saus en kook dit zachtjes totdat de saus dik begint te worden.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 209 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39789937