logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kolak Goreng
gebakken compôte

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr labu kuning / pompoen
300 gr banaan
100 gr nangka / jackfruit
250 gr tarwebloem
50 gr rijstmeel
20 gr maizena
1/2 theel zout
50 gr poedersuiker
1 ei
500 ml kokosmelk
olie
 
Bahan saus:
ingrediënten saus
200 gr palmsuiker
1 pandan blad
1/2 theel zout
100 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de labu, de banaan, de nangka in stukjes en meng dit met de bloem, de rijstmeel, de maizena, het zout, de poedersuiker, het ei en de kokosmelk tot een glad deeg. Verdeel het deeg in 30 porties.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kolak gaar. Serveer hierbij de saus.
 
bereiding saus:
Verhit in een pan de ingrediënten voor de saus en kook dit zachtjes totdat de saus dik begint te worden.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 31 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160849