logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumisan Sayur
groenten met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
1/4 blok tempe
100 gr tauge
250 gr kouseband
1/4 komkommer
1 wortel
2 sjalotten
2 teentjes knolflook
1/2 theel zout
3 eetl kecap manis
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu en de tempe in blokjes. Snijd de kouseband in stukjes van 3 cm lengte, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes, de wortel julienne. Halveer de komkommer en snijd deze in dunne plakjes.
Blancheer de kouseband en de tauge afzonderlijk in heet water en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe behalve de kecap en bak dit voor 5 minuten. Besprenkel het dan met de kecap en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 126 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420589