banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumisan Sayur - groenten met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumisan Sayur
groenten met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
1/4 blok tempe
100 gr tauge
250 gr kouseband
1/4 komkommer
1 wortel
2 sjalotten
2 teentjes knolflook
1/2 theel zout
3 eetl kecap manis
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu en de tempe in blokjes. Snijd de kouseband in stukjes van 3 cm lengte, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes, de wortel julienne. Halveer de komkommer en snijd deze in dunne plakjes.
Blancheer de kouseband en de tauge afzonderlijk in heet water en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe behalve de kecap en bak dit voor 5 minuten. Besprenkel het dan met de kecap en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40313875