Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Ikan Piendang - Vis in pikante gele saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ikan Piendang
Vis in pikante gele saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. gebakken kabeljauw
1/4 theel kunyit
1 sjalot
1/4 theel laos,
1 teentje knoflook,
1/4 theel sereh
3 kemirinoten,
1 eetl. sambal ulek (zie recept)
1 limoen (sap)
2 rode lomboks,
2 theel. asem.
1 groene lombok,
350 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot en de lomboks fijn. Rooster de kemiri droog in een pan en wrijf deze daarna fijn. Meng dit met de knoflook, de sjalot, de sambal en de lomboks en wrijf of maal dit fijn tot een boemboe (pasta)
Verhit in een wok/wadjan olie en fruit hierin de boemboe. voeg dan het water toe met de asem en breng dit aan de kook. voeg de overige kruiden en de vis toe en stoof dit gaar. Meng dan het limoensap erdoor heen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805487