Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ikan Pilitude - pittig gestoofde vis met banaan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Pilitude
pittig gestoofde vis met banaan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr makreel
2 eetl limoensap
1 theel zout
4 onrijpe bakbananen
4 serai/sereh/citroengras, witte deel
3 cm lengkuas/laos
600 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
13 rode rawits
10 sjalotjes
2 cm kencur
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in moten. Wrijf de vis in met het limoensap en het zout en laat het 30 minuten intrekken. Pel de bananen en snijd deze in de lengte in vieren en dan in stukken van 3 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng het al roerend aan de kook.
Dan de bananen toevoegen en kook deze halfgaar. Vervolgens de vis toevoegen en kook het geheel gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454905