banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan pindang Tidore - Zurig en pittig visgerecht uit Tidore
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan pindang Tidore
Zurig en pittig visgerecht uit Tidore

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn of bonito
500 ml water
1 limoen (sap)
1/2 theel peper
2 theel zout
1 eetl asem
6 sjalotten
3 rode lomboks
4 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Meng 4 eetl water met het limoensap, de peper en het zout tot een marinade. Snijd de vis in stukjes en meng dit met de marinade en laat het 45 minuten intrekken. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Meng de asem met het overige water.
Verhit een wok en voeg de tonijn met de marinade, de sjalotten, de lomboks, de jeruk purut en het asemwater toe en laat dit zachtjes 15 minuten sudderen totdat de vis gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585586