banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Ikan pindang Tidore - Zurig en pittig visgerecht uit Tidore
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan pindang Tidore
Zurig en pittig visgerecht uit Tidore

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn of bonito
500 ml water
1 limoen (sap)
1/2 theel peper
2 theel zout
1 eetl asem
6 sjalotten
3 rode lomboks
4 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Meng 4 eetl water met het limoensap, de peper en het zout tot een marinade. Snijd de vis in stukjes en meng dit met de marinade en laat het 45 minuten intrekken. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Meng de asem met het overige water.
Verhit een wok en voeg de tonijn met de marinade, de sjalotten, de lomboks, de jeruk purut en het asemwater toe en laat dit zachtjes 15 minuten sudderen totdat de vis gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40304218