banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Pepes Bumbu Merah - pittige vis in banananblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Pepes Bumbu Merah
pittige vis in banananblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr karper
1 tomaat
1 serehstengel
1 bosuitje
5 salam blaadjes
3 taktjes kemangi 
1/2 theel zout
2 eetl olie
bananenblad
biteng

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 cm jahe
2 cm kunyit
3 rode lomboks
5 kemiri noten
1 theel asem
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaat en de lenteui fijn. Kerf de vis aan de zijkanten in en wrijf de vis in met het zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de olie. Wrijf de vis in met de pasta. Leg de vis op bananenblad en leg daarop de tomaat, de lenteui, de sereh, de salam en de kemangi en vouw daarna het bananenblad dicht als een pakketje. Zet de uiteinden vast met de biteng. Stoom vervolgens het pakketje voor 30 minuten en laat het daarna afkoelen. Rooster het vervolgens boven een houtkoolvuurtje voor 15 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 298 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565987