1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bebek betutu
Geroosterde eend in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten
1 hele eend van 2 kilo
19 sjalotten, geschild en gesnipperd
7 tenen knoflook, geschild en fijngemaakt
3 stengels sereh, fijngehakt
5 blaadjes djeruk perut, fijngehakt
6 kemirienoten, fijngehakt
5 cm gemberwortel, geschild en fijngehakt
8 cm kunjit (turmeriek), geschild en fijngehakt
8 cm kencur, geschild en fijngehakt
1 theel zwarte peperkorrels, gekneusd
7 rawits, fijngesneden
1 theel korianderzaadjes, gekneusd
2 theel trassie, geroosterd en grof gehakt
1 1/2 eetlepel zout
3 eetl olie
bananenbladeren

Cara membuat:
bereiding:
Dep de eend goed droog en meng alle ingrediënten, behalve de bananenbladeren goed doorelkaar. Wrijf de eend aan de buitenkant met dit mengsel in en vul het binnenste van de eend met het restant van de boemboe.
Maak het de eend dicht met satéstokjes of coctailprikkers. Wikkel de in verschillende lagen bananenblad en laat de eend 50 minuten stomen.
Rooster daarna de eend op een houtskoolvuurtje bruin en verder gaar in ongeveer 30 minuten. Verwijder de bladeren, snijd het vlees in stukjes en serveer met het vulsel.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005315