logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Cah Taoge
rundvlees met tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundvlees
4 teentjes knoflook
1 groene lombok
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 gr tauge
1 lente-ui
500 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes of kleine blokjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lombok in dunne ringen en de lente-ui in kleine stukjes,
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert.
Dan de kecap, de oestersaus, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Dan de tauge toevoegen en kook het geheel verder gaar. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 41 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176069