1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Cah Taoge
gebakken rundvlees met tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundvlees
4 teentjes knoflook
1 groene lombok
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
500 ml water
50 gr tauge
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lombok en de lent-ui in dunne plakjes
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert. Dan de oestersaus, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Dan de tauge toevoegen en meng goed en kook het verder gaar. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645