banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Cah Taoge
gebakken rundvlees met tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundvlees
4 teentjes knoflook
1 groene lombok
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
500 ml water
50 gr tauge
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lombok en de lent-ui in dunne plakjes
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert. Dan de oestersaus, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Dan de tauge toevoegen en meng goed en kook het verder gaar. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250616