banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Acara Sayur Manado - gestoofde gemengde groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acara Sayur Manado
gestoofde gemengde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 groene rawits
9 kleine sjalotjes (zilveruitjes)
2 theel azijn
400 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
3 cm kunyit
150 gr komkommer
6 sperzienbonen
200 gr bambooscheuten
2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de komkommer en snijd deze in stukjes. Snijd de boontjes in stukjes. Kook de bamboescheuten gaar en snijd deze julienne. Pureer de kunyit. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de rawits met de sjalotjes en de azijn en zet apart. Verhit in een pan de kokosmelk samen met de kunyit en breng aan de kook. Voeg dan de komkommer, de boontjes en de bamboescheuten toe en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk met de groenten toe en meng goed. Dan de gekruide sjalotjes met de rawits, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook totdat de kokosmelk vrijwel is verdampt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40431046