Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Acara Sayur Manado - gestoofde gemengde groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acara Sayur Manado
gestoofde gemengde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 groene rawits
9 kleine sjalotjes (zilveruitjes)
2 theel azijn
400 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
3 cm kunyit
150 gr komkommer
6 sperzienbonen
200 gr bambooscheuten
2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de komkommer en snijd deze in stukjes. Snijd de boontjes in stukjes. Kook de bamboescheuten gaar en snijd deze julienne. Pureer de kunyit. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de rawits met de sjalotjes en de azijn en zet apart. Verhit in een pan de kokosmelk samen met de kunyit en breng aan de kook. Voeg dan de komkommer, de boontjes en de bamboescheuten toe en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk met de groenten toe en meng goed. Dan de gekruide sjalotjes met de rawits, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook totdat de kokosmelk vrijwel is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582