Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Gung Nuing Ma Narw - groene tijgergarnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gung Nuing Ma Narw
groene tijgergarnalen
Ingrediënten:
6 tijger garnalen
6 groene rawits
3 teentjes knoflook
2 eetl limoensap
3 eetl vissaus (nam pla)
1 theel suiker

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de zwarte draad. Wrijf of maal de overige ingrediënten tot een pasta. Leg de garnalen in een kom en schep de pasta in het midden erover en zorg ervoor dat het vocht ook de garnalen bedekt. Stoom het in 3 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42088734