zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Rendang Bakso Sapi - gehaktballetjes rendang
- Daging Rujak
- Rempeyek ikan teri - viskoekjes
- Sayur Tumis Keriting
- Ayam Santan - Kip met kokos
- Golie Kodja - gebakken gekruid rundvlees in kokosmelk
- Neua Pad Kimao - geflambeerde dunne reepjes rundvlees
- Ayam Pinadar - gepeperde kip uit Noord-Sumatra
- Mangut ikan - vis in gele kokosmelksaus
- Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gung Nuing Ma Narw - groene tijgergarnalen


Gung Nuing Ma Narw
groene tijgergarnalen
groene tijgergarnalen
Ingrediënten:
6 tijger garnalen
6 groene rawits
3 teentjes knoflook
2 eetl limoensap
3 eetl vissaus (nam pla)
1 theel suiker
Bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de zwarte draad. Wrijf of maal de overige ingrediënten tot een pasta. Leg de garnalen in een kom en schep de pasta in het midden erover en zorg ervoor dat het vocht ook de garnalen bedekt. Stoom het in 3 minuten gaar.
6 tijger garnalen
6 groene rawits
3 teentjes knoflook
2 eetl limoensap
3 eetl vissaus (nam pla)
1 theel suiker
Bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de zwarte draad. Wrijf of maal de overige ingrediënten tot een pasta. Leg de garnalen in een kom en schep de pasta in het midden erover en zorg ervoor dat het vocht ook de garnalen bedekt. Stoom het in 3 minuten gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.