logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gung Nuing Ma Narw
groene tijgergarnalen
Ingrediënten:
6 tijger garnalen
6 groene rawits
3 teentjes knoflook
2 eetl limoensap
3 eetl vissaus (nam pla)
1 theel suiker

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de zwarte draad. Wrijf of maal de overige ingrediënten tot een pasta. Leg de garnalen in een kom en schep de pasta in het midden erover en zorg ervoor dat het vocht ook de garnalen bedekt. Stoom het in 3 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 38 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151548