Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Gung Nuing Ma Narw - groene tijgergarnalen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Gung Nuing Ma Narw
groene tijgergarnalen
Ingrediënten:
6 tijger garnalen
6 groene rawits
3 teentjes knoflook
2 eetl limoensap
3 eetl vissaus (nam pla)
1 theel suiker

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de zwarte draad. Wrijf of maal de overige ingrediënten tot een pasta. Leg de garnalen in een kom en schep de pasta in het midden erover en zorg ervoor dat het vocht ook de garnalen bedekt. Stoom het in 3 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805487