Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gung Pad Prik Youk - gebakken garnalen met groene peppers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gung Pad Prik Youk
gebakken garnalen met groene peppers

Ingrediënten:
100 gr garnalen (groot)
6 groene lomboks
2 sjalotten
50 gr wortelen
1 teentje knoflook
1 eetl vissaus
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1/2 theel palmsuiker
1 theel witte peper
3 eetl olie

bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de lomboks, de wortelen, de knoflook en de sjaloten in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut. Dan de lomboks, de sjalotten en de wortelen toevoegen. Vervolgens de vissaus, de kecap, de oestersaus, de palmsuiker en de peper en bak dit voor 2 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025333