zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Myeolchibokkeum - gebakken gedroogde ansjovis
- Angsa Isi - mild gekruide en gevulde gans
- Galbi 갈비 - geroosterde spareribs
- Kà i òp - geroosterde kip
- Babi koetjai
- Dadar Unti - pannenkoekjes gevuld met gezoet geraspte kokos
- Dadar Ayam Hati - Omelet met Kippenlevertjes
- Nam Jim Jeaw - dipsaus voor gegrild vlees of vis
- Ayam Goreng Bandung (Sunda) - gebakken gekruide kip
- Empal Daging Manis - droog gebakken zoet rundvlees
Gung Pad Prik Youk - gebakken garnalen met groene peppers


Gung Pad Prik Youk
gebakken garnalen met groene peppers
Ingrediënten:
100 gr garnalen (groot)
6 groene lomboks
2 sjalotten
50 gr wortelen
1 teentje knoflook
1 eetl vissaus
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1/2 theel palmsuiker
1 theel witte peper
3 eetl olie
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de lomboks, de wortelen, de knoflook en de sjaloten in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut. Dan de lomboks, de sjalotten en de wortelen toevoegen. Vervolgens de vissaus, de kecap, de oestersaus, de palmsuiker en de peper en bak dit voor 2 minuten.
gebakken garnalen met groene peppers
Ingrediënten:
100 gr garnalen (groot)
6 groene lomboks
2 sjalotten
50 gr wortelen
1 teentje knoflook
1 eetl vissaus
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1/2 theel palmsuiker
1 theel witte peper
3 eetl olie
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de lomboks, de wortelen, de knoflook en de sjaloten in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut. Dan de lomboks, de sjalotten en de wortelen toevoegen. Vervolgens de vissaus, de kecap, de oestersaus, de palmsuiker en de peper en bak dit voor 2 minuten.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.