logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gung Pad Prik Youk
gebakken garnalen met groene peppers

Ingrediënten:
100 gr garnalen (groot)
6 groene lomboks
2 sjalotten
50 gr wortelen
1 teentje knoflook
1 eetl vissaus
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1/2 theel palmsuiker
1 theel witte peper
3 eetl olie

bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de lomboks, de wortelen, de knoflook en de sjaloten in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut. Dan de lomboks, de sjalotten en de wortelen toevoegen. Vervolgens de vissaus, de kecap, de oestersaus, de palmsuiker en de peper en bak dit voor 2 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 103 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154598