banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon2 Comments
Haw mook - gestoomde vispakketjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Haw mook
gestoomde vispakketjes


Ingrediënten:
1000 gr visvlees
250 ml kokosmelk
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
1 theel trasi
1 eetl vissaus
1 ei
5 jeruk purut blaadjes
bananenblad
biteng

ingrediënten saus:
250 ml kokosmelk
1 eetl rode curry pasta (zie recept)

Bereiding:
Snijd de jeruk purut blaadjes fijn. Pureer de vis samen met de kokosmelk, de curry pasta, de trasi, de vissaus en het ei. Schep dan de jeruk purut door het mengsel. Schep wat van het mengsel op bananenblad en vouw dit dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de biting. Stoom de pakketjes in 15 minuten gaar.
Verhit in een pan de kokosmelk en roer de currypasta erdoor. Maak de pakketjes open en schep de saus erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38869974