Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon 2 Comments
Haw mook - gestoomde vispakketjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Haw mook
gestoomde vispakketjes


Ingrediënten:
1000 gr visvlees
250 ml kokosmelk
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
1 theel trasi
1 eetl vissaus
1 ei
5 jeruk purut blaadjes
bananenblad
biteng

ingrediënten saus:
250 ml kokosmelk
1 eetl rode curry pasta (zie recept)

Bereiding:
Snijd de jeruk purut blaadjes fijn. Pureer de vis samen met de kokosmelk, de curry pasta, de trasi, de vissaus en het ei. Schep dan de jeruk purut door het mengsel. Schep wat van het mengsel op bananenblad en vouw dit dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de biting. Stoom de pakketjes in 15 minuten gaar.
Verhit in een pan de kokosmelk en roer de currypasta erdoor. Maak de pakketjes open en schep de saus erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794714