Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
2 Comments
Haw mook - gestoomde vispakketjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Haw mook
gestoomde vispakketjes


Ingrediënten:
1000 gr visvlees
250 ml kokosmelk
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
1 theel trasi
1 eetl vissaus
1 ei
5 jeruk purut blaadjes
bananenblad
biteng

ingrediënten saus:
250 ml kokosmelk
1 eetl rode curry pasta (zie recept)

Bereiding:
Snijd de jeruk purut blaadjes fijn. Pureer de vis samen met de kokosmelk, de curry pasta, de trasi, de vissaus en het ei. Schep dan de jeruk purut door het mengsel. Schep wat van het mengsel op bananenblad en vouw dit dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de biting. Stoom de pakketjes in 15 minuten gaar.
Verhit in een pan de kokosmelk en roer de currypasta erdoor. Maak de pakketjes open en schep de saus erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Kokkieblanda · 8 years ago
    gemakshalve: cocktailprikkers, normaal gemaakt van bambu
  • This commment is unpublished.
    Niels · 8 years ago
    Wat wordt er in dit recept precies bedoel met Biting?
    En hoe ziet het eruit.

    Alvast dank

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264718