Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Hoy Lai Ped - gebakken mosselen met basilicum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

 

Ingrediënten:
750 gr mosselen
8 teentjes knoflook
7 rode rawits
2 eetl prik pao (zie recept)
2 theel kecap asin
125 ml kippenbouillon
1 klein bosje thaise basilicum
5 eetl olie

Bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de rawits in de lengte doormidden. Maak de mosselen schoon. Verhit in een wok de olie en voeg de mosselen en de knoflook toe. Bak de mosselen totdat deze open gaan. Voeg dan de rawits, de prik pao, de kecap en de kippenbouillon toe en laats dit zachtjes sudderen. Voeg dan de basilicum toe en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42088763