Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Hoy Lai Ped - gebakken mosselen met basilicum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

 

Ingrediënten:
750 gr mosselen
8 teentjes knoflook
7 rode rawits
2 eetl prik pao (zie recept)
2 theel kecap asin
125 ml kippenbouillon
1 klein bosje thaise basilicum
5 eetl olie

Bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de rawits in de lengte doormidden. Maak de mosselen schoon. Verhit in een wok de olie en voeg de mosselen en de knoflook toe. Bak de mosselen totdat deze open gaan. Voeg dan de rawits, de prik pao, de kecap en de kippenbouillon toe en laats dit zachtjes sudderen. Voeg dan de basilicum toe en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920657