Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Hoy Lai Ped - gebakken mosselen met basilicum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

 

Ingrediënten:
750 gr mosselen
8 teentjes knoflook
7 rode rawits
2 eetl prik pao (zie recept)
2 theel kecap asin
125 ml kippenbouillon
1 klein bosje thaise basilicum
5 eetl olie

Bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de rawits in de lengte doormidden. Maak de mosselen schoon. Verhit in een wok de olie en voeg de mosselen en de knoflook toe. Bak de mosselen totdat deze open gaan. Voeg dan de rawits, de prik pao, de kecap en de kippenbouillon toe en laats dit zachtjes sudderen. Voeg dan de basilicum toe en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 234 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41040861