zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- lumpia semarang - een beroemde loempia
- Cah Ayam Tabur Kacang Mede - kip met cashewnoten
- Soto Babat - heldere soep van pens
- Daging Pedis
- Pesmol ikan - Gestoofde gefrituurde vis
- Sambal Goreng Hati Ayam 2 - Gekruide kippenlevertjes
- Krupuk Udang - garnalen kroekoep
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Gung Nuing Ma Narw - groene tijgergarnalen
- Pak Boong Fai Daeng - geroekbakte water spinazie (kangkung)
Hoy Lai Ped - gebakken mosselen met basilicum


Ingrediënten:
750 gr mosselen
8 teentjes knoflook
7 rode rawits
2 eetl prik pao (zie recept)
2 theel kecap asin
125 ml kippenbouillon
1 klein bosje thaise basilicum
5 eetl olie
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de rawits in de lengte doormidden. Maak de mosselen schoon. Verhit in een wok de olie en voeg de mosselen en de knoflook toe. Bak de mosselen totdat deze open gaan. Voeg dan de rawits, de prik pao, de kecap en de kippenbouillon toe en laats dit zachtjes sudderen. Voeg dan de basilicum toe en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.