banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Taoco Pedas - gebakken pittige gekruide kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Taoco Pedas
gebakken pittige gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 eetl limoensap
1 theel zout
1 bosjes bieslook
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 rode rawits
2 salam blaadjes
2 sereh/citroengras
1 eetl tauco
1 tomaat
1/2 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken en wrijf deze in met het limonesap en het zout en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes, de rawits en de lomboks in reepjes en de bieslook in stukken. Snijd de tomaat in kleine stukjes.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip bruin en gaar en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes samen met de knoflook, de lomboks, de rawits, de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de tauco toe en bak deze 1 minuut. Dan de tomaat en de bieslook toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kip toevoegen en meng alles goed. Dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen. Voeg het water toe en meng goed en kook het geheel zachtjes gaar.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40584991