banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Tumis Terung Telur - roerbak van aubergine en eitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Terung Telur
roerbak van aubergine en eitjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr aubergine
30 kwarteleitjes, gekookt
2 salam blad
1 tomaat
1 eetl palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 cm lengkuas/laos
4 rode lomboks
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergine in stukjes van 2 cm. Pel de kwarteleitjes. Snijd de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de aubergine zacht en halfgaar en zet apart. Verhit in een pan de olie en bak de eitjes rondom bruin en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat en de palmsuiker toe en bak het zacht en meng goed.
Dan de eitjes en de aubergine toevoegen en bak het al voorzichtig roerend het verder gaar. Serveer.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39069447