logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Terung Telur
roerbak van aubergine en eitjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr aubergine
30 kwarteleitjes, gekookt
2 salam blad
1 tomaat
1 eetl palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 cm lengkuas/laos
4 rode lomboks
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergine in stukjes van 2 cm. Pel de kwarteleitjes. Snijd de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de aubergine zacht en halfgaar en zet apart. Verhit in een pan de olie en bak de eitjes rondom bruin en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat en de palmsuiker toe en bak het zacht en meng goed.
Dan de eitjes en de aubergine toevoegen en bak het al voorzichtig roerend het verder gaar. Serveer.


Add comment

Submit

who is online

We have 82 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176094