logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal kecap sateh Makassar
sambal ketjap uit makassar
bahan-bahan; ingrediënten:
6 sjalotten
6 rawits
3 belimbing wuluh (zure stervrucht)
8 eetl. ketjap manis
1 eetl. olie (kokos)
zout naar smaak

cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de belimbing in plakjes en de rawits fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 238 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151391