banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Terung Bersantan - gebakken aubergine met gekruide saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Terung Bersantan
gebakken aubergine met gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 lange dunne paarse aubergine (400 gr)
1 teentjes knoflook
1 theel zout
150 ml water
5 sjalotjes
4 rode lomboks
2 eetl ebi, geweekt en gehakt
1 eetl saus sambal
2 tomaten
2 eieren
200 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de aubergine in de lengte doormidden en dan in stukjes van 7 cm. Klop de eieren op.
Meng de aubergines met de knoflook, het zout en het water en laat dit tenminste 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak de aubergine daarna goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de ebi voor 5 minuten. Voeg dan de saus sambal, de tomaten en de eieren toe en meng alles goed. Dan de kokosmelk toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Giet de saus over de aubergine en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 399 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40085739