Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis Terung Bersantan - gebakken aubergine met gekruide saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Terung Bersantan
gebakken aubergine met gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 lange dunne paarse aubergine (400 gr)
1 teentjes knoflook
1 theel zout
150 ml water
5 sjalotjes
4 rode lomboks
2 eetl ebi, geweekt en gehakt
1 eetl saus sambal
2 tomaten
2 eieren
200 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de aubergine in de lengte doormidden en dan in stukjes van 7 cm. Klop de eieren op.
Meng de aubergines met de knoflook, het zout en het water en laat dit tenminste 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak de aubergine daarna goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de ebi voor 5 minuten. Voeg dan de saus sambal, de tomaten en de eieren toe en meng alles goed. Dan de kokosmelk toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Giet de saus over de aubergine en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 27 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805457