Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Tumis Terung Bersantan - gebakken aubergine met gekruide saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Terung Bersantan
gebakken aubergine met gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 lange dunne paarse aubergine (400 gr)
1 teentjes knoflook
1 theel zout
150 ml water
5 sjalotjes
4 rode lomboks
2 eetl ebi, geweekt en gehakt
1 eetl saus sambal
2 tomaten
2 eieren
200 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de aubergine in de lengte doormidden en dan in stukjes van 7 cm. Klop de eieren op.
Meng de aubergines met de knoflook, het zout en het water en laat dit tenminste 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak de aubergine daarna goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de ebi voor 5 minuten. Voeg dan de saus sambal, de tomaten en de eieren toe en meng alles goed. Dan de kokosmelk toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Giet de saus over de aubergine en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449387