1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Kecap Bawang Putih
rundvlees in een kecap-knoflooksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
6 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 rode lomboks
2 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel plamsuiker
500 ml water
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
1-2 theel gebakken knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn en rasp de jahe. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de kecap, de oestersaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het zachtjes gaar. Strooi de knoflook erover en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969