Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Daging Kecap Bawang Putih - rundvlees in een kecap-knoflooksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Kecap Bawang Putih
rundvlees in een kecap-knoflooksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
6 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 rode lomboks
2 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel plamsuiker
500 ml water
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
1-2 theel gebakken knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn en rasp de jahe. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de kecap, de oestersaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het zachtjes gaar. Strooi de knoflook erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805436