1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 1 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 2 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 3 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Mevr. J.A. Kalff 8 months ago
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ook vervangen worden door rode poon
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Kecap Bawang Putih
rundvlees in een kecap-knoflooksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
6 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 rode lomboks
2 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel plamsuiker
500 ml water
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
1-2 theel gebakken knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn en rasp de jahe. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de kecap, de oestersaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het zachtjes gaar. Strooi de knoflook erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 29 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35645488